TEDx Brasov

In cadrul temei Download The Future am vorbit despre cum amenintarile virtuale devin pericole reale si ce se poate face pentru prevenirea lor.

Speech-ul meu "Copiii si relationarea pe Internet". Cu parere de rau... Sunt imagini preluate de la o singura camera (mobila), filmul e trunchiat pe alocuri si sunetul e de slaba calitate! smile Pana va fi gata filmul montat profesional, asta-i tot ce avem.


logo TEDxBrasov
De la varste mici, copiii primesc tablete sau smartphone-uri si au conturi pe retele de socializare. Parintii romani nu iau in serios activitatile pe Internet ale copiilor lor. Desi amenintarile din mediul online sunt reale, adultii le privesc deseori cu indiferenta. Agresorii online pot atenta in orice moment la viata si integritatea copiilor. Ingineria sociala este folosita astazi la nivel de arta, de catre infractorii online. Zilnic apar noi cazuri de pedofilie, jaf, furt, crima... toate avand acelasi numitor comun: relationarea online. Prin intermediul Internetului, pedofilii reusesc sa dezvolte cu copiii relatii de prietenie. Astfel copilul devine o prada. Copiii nu stiu sa relationeze pe Internet cu moderatie si se "dezvaluie" cu usurinta "prietenului virtual". Ei povestesc despre parinti, transmit adresa reala, etc. si intr-un final accepta o intalnire cu agresorul, de data aceasta in lumea reala.

visualize transp
+13
+13
Distribuie
Tweet
Distribuie
Pin
3.236.228.250
001
002
003
004
005
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
017
018
scrollleft
scrollright
closebutton
TEDx Brasov
TEDx Brasov
Entrepreneurship Summit Timisoara
Copiii si relationarea pe Internet. De la necesitate la adictie.
Urmatorul
Valea Draganului. Nu pot folosi cuvinte.
Ultimul
Bucovina. Traind si cateodata fotografiind linistea.
TEDx Brasov
TEDx Brasov
Entrepreneurship Summit Timisoara
Copiii si relationarea pe Internet. De la necesitate la adictie.
Business Focus Brasov
Cum sa nu faci parte dintre jucatorii care se bat pe aceeasi piata.
Business Days Cluj
Educatia securitatii online a copiilor incepe cu responsabilizarea parintilor.
Pagina
Esti aici
Esti aici
emptycaretup